ИЗБЕРИ МАРКА
 
Най-продавани
 
Нови продукти
 

 

 

 
НАЧИН ЗА ПЛАЩАНЕ
За BeautyExpert.BG

“Бюти Експерт” ООД е  ново създадена фирма и ваш динамичен партньор в професионалният свят на козметиката , фризьорството  и гримът . Предлагаме цялостно решение  за визията и самочувствието на новите потребители на красота.

Ние сме свеж и динамичен екип с иновативни идеи за бизнеса с красота. Единствени партньори на една от първите фирми-вносители на козметично и фризьорско оборудване, материали и аксесоари - мебелировка, апарати, богата гама професионални козметични продукти в България, създадена през 1993 година. Нашите бюти експерти са готови винаги да ви консултират и помогнат с трудния избор на правилните продукти за вашите специфични нужди. 
 
Предлагаме над 25 реномирани висококласни професионални Италиански, Немски, Испански, Израелски и Американски марки продукти, които са завоювали престиж пред Българските и чуждестранни специалисти в сектора на БЮТИ индустрията.
 
Богата гама - професионална козметика за лице, тяло и коса, фризьорски материали, аксесоари и оборудване; професионални сешоари, маши, преси, СПА продукти и много други качествени предложения на достъпни цени.
 
Със сигурност с нас ще почувствате разликата при реализация на вашите нови идеи и поддържането на висок стандарт според тенденциите в бранша.   
 
При нас ще намерите богата гама от артикули с лесен и бърз начин на заплащане, както и коректни условия при доставката. Beautyexpert.bg работи с куриерска фирма „СПИДИ” и куриерска фирма "ЕКОНТ' с предварително фиксирани стойности за услугата.  
 

КАКВА Е НАШАТА МИСИЯ?
 
Да заемем лидерска позиция в бранша, като удоволетворяваме желанията на нашите клиенти и улесняваме по този начин тяхната ежедневна работа, чрез: ИНДИВИДУАЛЕН ПОДХОД, КОРЕКТНОСТ, СИГУРНОСТ И КАЧЕСТВО.
 
ВИЕ СТЕ НАШЕТО ВДЪХНОВЕНИЕ !
 

ЗА КАКВО РАБОТИМ?
 
НИЕ РАБОТИМ ЗА МОДЕРНАТА ВИЗИЯ НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ !!!
 
Етичността към клиентите, развитието на бюти сферата, подкрепата на културни проекти, както и на такива с обществена значимост са основен приоритет в нашата дейност.
 
Работим за красотата и доброто самочувствие на нашите клиенти, като предлагаме иновативни и персонализирани решения за всеки чрез нашите ОНЛАЙН БЮТИ КОНСУЛТАНТИ. Те са на линия за вас всеки работен ден от 09:30 до 17:30 за да ви помогнат при изборът на вашата домашна грижа: козметика, грим, грижа за коса или тяло.
 
НАШИТЕ ЕКСПЕРТИ СА ТУК ЗА ВАС!
 
КАКВО Е BEAUTYEXPERT.BG?
 
В резултат на бързо променящите се пазарни условия и в отговор на взискателните изисквания на потребителите ние създадохме www.beautyexpert.bg. Поради липсата на качествени, висококласни, персонализирани решения сред онлайн магазините за козметика и фризьорство.
 
НИЕ СМЕ ЕДИНСТВЕНИЯТ ОНЛАЙН МАГАЗИН ПРЕДЛАГАЩ МАРКИТЕ НА БЪЛГАРСКИЯ ПАЗАР!  
 
Само при нас можете да бъдете консултирани от професионалисти и експерти в бюти сферата чрез онлайн чат в реално време. . Така вие ще можете да получите най-доброто решение за вашият специфичен проблем, за вашата домашна грижа или за вашият салон.
 
Нашият опитен и мотивиран екип допринася към цялостната концепция на BEAUTYEXPERT.BG.
Нашата фирма се старае да прилага най-добрите практики в онлайн пазаруването и социалната отговорност на всички нива, както към служителите си, такакъм партньорите и клиентите си.


ОНЛАЙН МАГАЗИН ЗА ПРОФЕСИОНАЛНА КОЗМЕТИКА ЗА ЛИЦЕ, КОСА И ТЯЛО, ФРИЗЬОРСКИ МАТЕРИАЛИ, АКСЕСОАРИ И ГРИМ!