ИЗБЕРИ МАРКА
 
Най-продавани
 
Нови продукти
 

 

 

 
НАЧИН ЗА ПЛАЩАНЕ
Сигурност

Сигурност и поверителност

Никой не може да види или редактира личната Ви информация без да знае потребителското ви име и парола. Желателно е да запомните паролата си и да не я записвате! Паролите на нашия сайт трябва да са най-малко от 3 символа, но ви препоръчваме мин. 6! Не се възприемат интервали и специални символи, „БЮТИ ЕКСПЕРТ” ООД е регистриран като администратор на лични данни по смисъла на чл.3 от Закона за защита на личните данни и се задължава да защитава предоставената от вас информация. За регистрация в магазина са необходими: Вашето име, адрес, е-mail и телефон за връзка. „БЮТИ ЕКСПЕРТ” ООД не носи отговорност по отношение на действия, извършвани посредством предоставена невярна информация от потребител. Личните данни записани при регистрацията на клиента се считат за строго конфиденциални и никога няма да се предоставят на трети лица. Информацията ще се използва единствено и само за изпълнение на поръчката ви, БЮТИ ЕКСПЕРТ” ООД ще разкрие .личната Ви информация без уведомление само ако това бъде изискано от закона със съответното съдебно разрешение. При изпращането на данните за вход, регистрация и електронно заплащане чрез еРау.ВG се използва защитена криптирана връзка.
 
Доставчик на услуга, представляваща съхраняване на предоставена от получател на услугата информация, не отговаря за нейното съдържание, както и за дейността на получателя на услугата, ако:1. не е знаел за противоправния характер на дейността или информацията, или 2. не са му били известни фактите или обстоятелствата, които правят дейността или информацията явно противоправна. Вашият IP адрес се записва когато направите поръчка. Бъдете коректни!
 
 
Търговски марки и права /Copyright/
Цялото съдържание на сайта, проектиране, текст, графики, изображения, емблеми, бутони, икони, интерфейси, аудио и видео клипове, както и подбор и условия за това, са изключителна собственост на „Бюти Експерт” ООД, или съответните доставчици на съдържание, и са защитени от международните и местни закони за авторско право. Софтуера, използван в този сайт е собственост на “ БЮТИ ЕКСПЕРТ” ООД, гр.София, или съответните доставчици на софтуер и такъв софтуер е защитен от международните и местни закони за авторско право.
 
 
 Марки
Всички търговски марки и търговски наименования, използвани в сайта (колективно "Марки") са собственост на“ БЮТИ ЕКСПЕРТ” ООД, гр.София, или други собственици, които са дали на “ БЮТИ ЕКСПЕРТ” ООД, гр.София, право и лиценз за използване на такива обозначения. Знаците, не могат да бъдат използвани във връзка с друг продукт или услуга или по такъв начин че да заблуди потребителите относно произхода на стоката или собствениците на марките.
 
Внимание!
 
Забранено е копирането /освен за нетърговски лични цеди/, предаването, разпространението, съхраняването или по какъвто и да е друг начин използване на част или цялото съдържание на уеб сайта на "БЮТИ ЕКСПЕРТ” ООД в каквато и да било форма.