ИЗБЕРИ МАРКА
 
Сходни продукти
 
Най-продавани
 
Нови продукти
 

 

 

 
НАЧИН ЗА ПЛАЩАНЕ
Royal Secret - ШАМПОАН АНТИ ЖЪЛТО

Royal Secret - ШАМПОАН АНТИ ЖЪЛТО

Артикулен №: 14
 
  ШАМПОАН АНТИ ЖЪЛТО Шампоан с матиращо действие при коса, склонна към пожълтяване – бяла, посребрена, боядисана или изрусена. Подходящ е и при чувствителен скалп. Специална мека формула с фруктови киселини, гарантира ефикасно и нежно измиване на скалпа, матира и отнема нежеланите жълти оттенъци. Формула без парабени, без алергени, без SLS и SLES. Косата е платинена, блестяща... Прочети още

 

ШАМПОАН АНТИ ЖЪЛТО

Шампоан с матиращо действие при коса, склонна към пожълтяване – бяла, посребрена, боядисана или изрусена. Подходящ е и при чувствителен скалп. Специална мека формула с фруктови киселини, гарантира ефикасно и нежно измиване на скалпа, матира и отнема нежеланите жълти оттенъци. Формула без парабени, без алергени, без SLS и SLES. Косата е платинена, блестяща и мека.

 

Употреба: Навлажнете косата, нанесете шампоана на кожата на главата, масажирайте и отмийте. Повторете нанасянето на продукта, оставете да подейства 2-5 мин, като следите достигнат ли е желаният резултат и отмийте обилно с топла вода. Не прилагайте по-често от 2 пъти седмично!

 

без SLS

без SLES

без Парабени

без Алергени

 

Всички ние трябва да се грижим за нашата коса. Тя, както и нашето лице, казва много за самите нас: с това дали сме подстригани, какъв цвят е косата ни и как е боядисана или не е, или нейното общо състояние.

 

Типовете коса са разнообразни и всеки има специфични характеристики. Има прави, има къдрави или непокорни и упорити, които изискват двойно повече време за оформяне... Според типа коса , тя може да бъде и суха, мазна, тънка, третирана и разрушена или с проблемен скалп.

 

Като плод на задълбочени проучвания, Royal Secret създаде специална серия продукти, вдъхновена от необходимостта от грижи за здравето на скалпа и красотата на всяка косата. Нарекохме я Hair Control Plan.

 

Модерна грижа за косата без наличие на вредни съставки: без SLS, без SLES, без Парабени,

без Алергени, без парафенилендиамин и резорцинол. Нашата гама е „приятел на косата“ и няма агресивно действие към кожата на скалпа и върху косата, даже при честа употреба.

 

 

Продуктите за коса Hair Control Plan са чисти от вредни химикали и се грижат за косата и при чувствителен и проблемен скалп.

 
18.00лв.


* Посочената цена е с включено ДДС.
* В цената не са включени транспортни разходи.
НАПРАВИ ПОРЪЧКА
 
БРОЙ:


 
Сходни продукти на този
Royal Secret - ШАМПОАН АНТИ ПЪРХУТ
22.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
Royal Secret - ШАМПОАН ЗА МАЗНА КОСА
18.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
Royal Secret - ШАМПОАН АНТИ КОСОПАД
24.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
 
Royal Secret - ХИДРАТИРАЩ ШАМПОАН
18.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
Royal Secret - ХИДРАТИРАЩА МАСКА С АРГАН
28.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
Royal Secret - ХИДРАТИРАЩИ КРИСТАЛИ ЗА КОСА
32.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
 
Royal Secret - ШАМПОАН РЕКОНСТРУКТОР С КЕРАТИН
22.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
Royal Secret - КЕРАТИНОВА МАСКА РЕКОНСТРУКТОР
36.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
Royal Secret - СЕРУМ РЕКОНСТРУКТОР С КЕРАТИН
32.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
 
Royal Secret - МАСКА ЗА БОЯДИСАНА КОСА
24.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ