ИЗБЕРИ МАРКА
 
Най-продавани
 
Нови продукти
 

 

 

 
НАЧИН ЗА ПЛАЩАНЕ
pH  FLOWER   REJUVENATING ЕНЕРГИЗИРАЩИ АНТИ-КОСОПАДНИ АМПУЛИ

pH FLOWER REJUVENATING ЕНЕРГИЗИРАЩИ АНТИ-КОСОПАДНИ АМПУЛИ

Артикулен №: REJUVENATINGlotion
 
  Лосионни ампули за превенция на косопада и при изтощена, слаба коса. Действат активно на косата и скалпа. Прониква дълбоко в корена, енергизират, нормализират функциите и стимулират растежа. Укрепват корените на косата. Богат активен състав с екстракти от Ликориция и от портокалови цветчета. Стимулират микроциркулацията, енергизират и заздравяват луковиците на косата. Превенция проти... Прочети още

 

Лосионни ампули за превенция на косопада и при изтощена, слаба коса. Действат активно на косата и скалпа. Прониква дълбоко в корена, енергизират, нормализират функциите и стимулират растежа. Укрепват корените на косата. Богат активен състав с екстракти от Ликориция и от портокалови цветчета. Стимулират микроциркулацията, енергизират и заздравяват луковиците на косата. Превенция против сезонен косопад. Идеално решение за стимулиране растежа на косата.

 

Парфюмни нотки: Върхов цитрусов аромат – бергамот, съчетани с аромат на бели  рози и мимоза.

 

Флорална сърцевина – нежни цветове на  водна лилия, обвити с жасминови нотки. Базови дълбоки дървесни нотки, съчетани с екзотичен топъл аромат на ванилия.

 

Начин на употреба: нанесете ½ от съдържанието на ампулата само в корените на чистата коса.

 

Масажирайте до пълно поемане и за по-дълбоко проникване. Не изплаквайте!

4 бр х 5 мл

 
32.00лв.


* Посочената цена е с включено ДДС.
* В цената не са включени транспортни разходи.
НАПРАВИ ПОРЪЧКА
 
БРОЙ: