ИЗБЕРИ МАРКА
 
Сходни продукти
 
Най-продавани
 
Нови продукти
 

 

 

 
НАЧИН ЗА ПЛАЩАНЕ
Royal Secret - КЕРАТИНОВА  МАСКА РЕКОНСТРУКТОР

Royal Secret - КЕРАТИНОВА МАСКА РЕКОНСТРУКТОР

Артикулен №: 10
 
  КЕРАТИНОВА  МАСКА РЕКОНСТРУКТОР Маска S.O.S. с кератин за активно уплътняване на чуплива, тънка и увредена коса. Импрегнира и ламинира косата. Възстновява структурата на косъма, увредена след: химично третиране -агресивно изправяне или къдрене, силно и често изрусяване, често агресивно сушене или честа употреба на преси и маша, прекомерно излагане под действието на хлор от б... Прочети още

 

КЕРАТИНОВА  МАСКА РЕКОНСТРУКТОР

Маска S.O.S. с кератин за активно уплътняване на чуплива, тънка и увредена коса. Импрегнира и ламинира косата. Възстновява структурата на косъма, увредена след: химично третиране -агресивно изправяне или къдрене, силно и често изрусяване, често агресивно сушене или честа употреба на преси и маша, прекомерно излагане под действието на хлор от басейни или солена  морска вода, хормонален дисбаланс или строг диетичен режим. Гарантира активно регенериране на косата и видим резултат още след първото приложение. Богата текстура и дълбоко проникващо действие, връщат еластичността и плътността, предотвратяват цъфтежа, придават блясък. Формула без парабени, без алергени, без SLS и SLES. Съдържа активен кератин и може да се прилага с ултразвукова и парна преса . Косата е жизнена, плътна и блестяща.

 

Употреба: Измийте косата с кератиновия шампоан Royal Secret. Нанесете маската по дължините на косата и оставете да подейства поне 5 мин. Разнесете равномерно с едър гребен. Обилно изплакнете с хладка вода.

 

без SLS

без SLES

без Парабени

без Алергени

 

Всички ние трябва да се грижим за нашата коса. Тя, както и нашето лице, казва много за самите нас: с това дали сме подстригани, какъв цвят е косата ни и как е боядисана или не е, или нейното общо състояние.

 

Типовете коса са разнообразни и всеки има специфични характеристики. Има прави, има къдрави или непокорни и упорити, които изискват двойно повече време за оформяне... Според типа коса , тя може да бъде и суха, мазна, тънка, третирана и разрушена или с проблемен скалп.

 

Като плод на задълбочени проучвания, Royal Secret създаде специална серия продукти, вдъхновена от необходимостта от грижи за здравето на скалпа и красотата на всяка косата. Нарекохме я Hair Control Plan.

 

Модерна грижа за косата без наличие на вредни съставки: без SLS, без SLES, без Парабени,

без Алергени, без парафенилендиамин и резорцинол. Нашата гама е „приятел на косата“ и няма агресивно действие към кожата на скалпа и върху косата, даже при честа употреба.

 

Продуктите за коса Hair Control Plan са чисти от вредни химикали и се грижат за косата и при чувствителен и проблемен скалп.

 
36.00лв.


* Посочената цена е с включено ДДС.
* В цената не са включени транспортни разходи.
НАПРАВИ ПОРЪЧКА
 
БРОЙ:


 
Сходни продукти на този
Royal Secret - ШАМПОАН АНТИ ПЪРХУТ
22.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
Royal Secret - ШАМПОАН ЗА МАЗНА КОСА
18.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
Royal Secret - ШАМПОАН АНТИ КОСОПАД
24.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
 
Royal Secret - АМПУЛА АНТИ КОСОПАД
36.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
Royal Secret - ХИДРАТИРАЩ ШАМПОАН
18.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
Royal Secret - ХИДРАТИРАЩА МАСКА С АРГАН
28.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
 
Royal Secret - ХИДРАТИРАЩИ КРИСТАЛИ ЗА КОСА
32.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
Royal Secret - ШАМПОАН РЕКОНСТРУКТОР С КЕРАТИН
22.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
Royal Secret - СЕРУМ РЕКОНСТРУКТОР С КЕРАТИН
32.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
 
Royal Secret - ШАМПОАН ЗА ЧЕСТА УПОТРЕБА
18.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
Royal Secret - МАСКА ЗА БОЯДИСАНА КОСА
24.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
Royal Secret - ШАМПОАН АНТИ ЖЪЛТО
18.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
 
Royal Secret - Спрей реконструктор 10 в 1 без отмиване
28.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ