ИЗБЕРИ МАРКА
 
Сходни продукти
 
Най-продавани
 
Нови продукти
 

 

 

 
НАЧИН ЗА ПЛАЩАНЕ
Royal Secret - АМПУЛА АНТИ КОСОПАД

Royal Secret - АМПУЛА АНТИ КОСОПАД

Артикулен №: 5
 
  АМПУЛА АНТИ КОСОПАД Лосион за интензивно и превантивно действие при локален и дифузен косопад или видимо силно изтъняване и липса на растеж на косата – един от най-трудните проблеми на нарушен баланс. Подходящ е и при чувствителен скалп. Употребата съвместно с антикосопадния шампоан от линията Royal Secret , гарантира ефикасно и бързо действие - отговор на високите очаквани... Прочети още

 

АМПУЛА АНТИ КОСОПАД

Лосион за интензивно и превантивно действие при локален и дифузен косопад или видимо силно изтъняване и липса на растеж на косата – един от най-трудните проблеми на нарушен баланс. Подходящ е и при чувствителен скалп. Употребата съвместно с антикосопадния шампоан от линията Royal Secret , гарантира ефикасно и бързо действие - отговор на високите очаквания за бърз и траен резултат. Формула без парабени, без алергени, без SLS и SLES. Органичен екстракт от Кипарис, в съчетание с мощно действие на био сяра, бързо активират регенеративните процеси в корена на косъма и балансират скалпа. Косата започва отново да расте, възвръща жизнеността и плътността си.

 

Употреба: след измиване с антикосопаден шампоан Royal Secret, нанасяте с капкомер 1/3 от съдържанието на ампулата директно на кожата на главата само в корена на косата. Масажирайте с нежни кръгообразни движения с възглавничките на пръстите до пълното проникване на лосиона. Не  се изплаква! 

без SLS

без SLES

без Парабени

без Алергени

 

Всички ние трябва да се грижим за нашата коса. Тя, както и нашето лице, казва много за самите нас: с това дали сме подстригани, какъв цвят е косата ни и как е боядисана или не е, или нейното общо състояние.

 

Типовете коса са разнообразни и всеки има специфични характеристики. Има прави, има къдрави или непокорни и упорити, които изискват двойно повече време за оформяне... Според типа коса , тя може да бъде и суха, мазна, тънка, третирана и разрушена или с проблемен скалп.

 

Като плод на задълбочени проучвания, Royal Secret създаде специална серия продукти, вдъхновена от необходимостта от грижи за здравето на скалпа и красотата на всяка косата. Нарекохме я Hair Control Plan.

 

Модерна грижа за косата без наличие на вредни съставки: без SLS, без SLES, без Парабени,

без Алергени, без парафенилендиамин и резорцинол. Нашата гама е „приятел на косата“ и няма агресивно действие към кожата на скалпа и върху косата, даже при честа употреба.

 

 

Продуктите за коса Hair Control Plan са чисти от вредни химикали и се грижат за косата и при чувствителен и проблемен скалп.

 
36.00лв.


* Посочената цена е с включено ДДС.
* В цената не са включени транспортни разходи.
НАПРАВИ ПОРЪЧКА
 
БРОЙ:


 
Сходни продукти на този
Royal Secret - ШАМПОАН АНТИ ПЪРХУТ
22.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
Royal Secret - ШАМПОАН ЗА МАЗНА КОСА
18.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
Royal Secret - ШАМПОАН АНТИ КОСОПАД
24.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
 
Royal Secret - ХИДРАТИРАЩИ КРИСТАЛИ ЗА КОСА
32.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
Royal Secret - КЕРАТИНОВА МАСКА РЕКОНСТРУКТОР
36.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
Royal Secret - СЕРУМ РЕКОНСТРУКТОР С КЕРАТИН
32.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ