ИЗБЕРИ МАРКА
 
Сходни продукти
 
Най-продавани
 
Нови продукти
 

 

 

 
НАЧИН ЗА ПЛАЩАНЕ
Royal Secret - ШАМПОАН ЗА МАЗНА КОСА

Royal Secret - ШАМПОАН ЗА МАЗНА КОСА

Артикулен №: 3
 
  Royal Secret - ШАМПОАН ЗА МАЗНА КОСА Шампоан за интензивно и превантивно действие при бързо омазняваща се коса – един от най-честите и видими проблеми на нарушен баланс. Подходящ е и за коса без обем. Гарантира ефикасно измиване, без прекомерно последващо активиране работата на мастните жлези по скалпа. Свежа текстура и аромат с дълбоко, но нежно почистващо  действие- ... Прочети още

 

Royal Secret - ШАМПОАН ЗА МАЗНА КОСА

Шампоан за интензивно и превантивно действие при бързо омазняваща се коса – един от най-честите и видими проблеми на нарушен баланс. Подходящ е и за коса без обем. Гарантира ефикасно измиване, без прекомерно последващо активиране работата на мастните жлези по скалпа. Свежа текстура и аромат с дълбоко, но нежно почистващо  действие- отговор на високите очаквания за бърз ефект. Формула без парабени, без алергени, без SLS и SLES, приложим и при чувствителен скалп. Органични билкови екстракти с мощно себобалансиращо действие, осигуряват ефект на чистота и баланс на скалпа. Косата възвръща жизнеността  и блясъка си. Времето между 2 измивания се удължава. Край на мазната коса без обем!

 

Употреба: Навлажнете косата, нанесете шампоана на кожата на главата и оставете да подейства 2-3 мин като масажирате в корена. Повторете нанасянето на продукта с масаж и чак тогава отмийте обилно с топла вода. Можете да подсилите действието, като приложите след това на чист и сух скалп 1/3 от ампулата при мазен скалп Royal Secret без да изплаквате.

 

без SLS

без SLES

без Парабени

без Алергени

 

Всички ние трябва да се грижим за нашата коса. Тя, както и нашето лице, казва много за самите нас: с това дали сме подстригани, какъв цвят е косата ни и как е боядисана или не е, или нейното общо състояние.

 

Типовете коса са разнообразни и всеки има специфични характеристики. Има прави, има къдрави или непокорни и упорити, които изискват двойно повече време за оформяне... Според типа коса , тя може да бъде и суха, мазна, тънка, третирана и разрушена или с проблемен скалп.

 

Като плод на задълбочени проучвания, Royal Secret създаде специална серия продукти, вдъхновена от необходимостта от грижи за здравето на скалпа и красотата на всяка косата. Нарекохме я Hair Control Plan.

 

Модерна грижа за косата без наличие на вредни съставки: без SLS, без SLES, без Парабени,

без Алергени, без парафенилендиамин и резорцинол. Нашата гама е „приятел на косата“ и няма агресивно действие към кожата на скалпа и върху косата, даже при честа употреба.

 

Продуктите за коса Hair Control Plan са чисти от вредни химикали и се грижат за косата и при чувствителен и проблемен скалп.

 
18.00лв.


* Посочената цена е с включено ДДС.
* В цената не са включени транспортни разходи.
НАПРАВИ ПОРЪЧКА
 
БРОЙ:


 
Сходни продукти на този
Royal Secret - ШАМПОАН АНТИ КОСОПАД
24.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
Royal Secret - АМПУЛА АНТИ КОСОПАД
36.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
Royal Secret - ХИДРАТИРАЩ ШАМПОАН
18.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
 
Royal Secret - ХИДРАТИРАЩА МАСКА С АРГАН
28.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
Royal Secret - ХИДРАТИРАЩИ КРИСТАЛИ ЗА КОСА
32.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
Royal Secret - ШАМПОАН РЕКОНСТРУКТОР С КЕРАТИН
22.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
 
Royal Secret - КЕРАТИНОВА МАСКА РЕКОНСТРУКТОР
36.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
Royal Secret - СЕРУМ РЕКОНСТРУКТОР С КЕРАТИН
32.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
Royal Secret - ШАМПОАН ЗА ЧЕСТА УПОТРЕБА
18.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
 
Royal Secret - МАСКА ЗА БОЯДИСАНА КОСА
24.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
Royal Secret - ШАМПОАН АНТИ ЖЪЛТО
18.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ