ИЗБЕРИ МАРКА
 
Най-продавани
 
Нови продукти
 

 

 

 
НАЧИН ЗА ПЛАЩАНЕ
Royal Secret - CERAMICA - Четка йонна с нано технология

Royal Secret - CERAMICA - Четка йонна с нано технология

Артикулен №: ceramic
 
  CERAMICA Четка с нано технология за коса   Royal Secret е специална селекция от висок клас професионални електроуреди от най-ново поколение за стилизиране и грижа за косата: преси, маши, парни и йонни стилизатори с иновативни технически характеристики и адаптирани към всеки тип коса. В уредите са внедрени най-модерните аналогови и дигитални технологии и разработки н... Прочети още

 

CERAMICA Четка с нано технология за коса

 

Royal Secret е специална селекция от висок клас професионални електроуреди от най-ново поколение за стилизиране и грижа за косата: преси, маши, парни и йонни стилизатори с иновативни технически характеристики и адаптирани към всеки тип коса. В уредите са внедрени най-модерните аналогови и дигитални технологии и разработки на световните университетски научни лаборатории. Приложихме в действие нанотехнологии, диамантено- керамични покрития, йонизация, студена пара и ултразвукова технология, плочки от титан с уникална полировка и здравина, които разпределят равномерно температурата по целия косъм до сърцевината му. Завършихме професионалните качества с модерен дизайн,  хай-тек  дигитални технологии за лесно и прецизно управление и максимална сигурност по време на приложение.

Не забравихме ергономичния дизайн и гладкостта при докосване, както и женствените форми и красивото излъчване – всичко необходимо за максимална ефективност,  перфектни резултати, лесно, сигурно и доставящо удоволствие приложение. Сътворихме професионални уреди за луксозен стайлинг в стил „НЮ ШИК“- престижни за работа, както в салоните за красота, така и за гламур и високотехнологична ежедневна грижа за косата у дома или при пътуване.

 

Технологията на електроуредите Royal Secret е покрита с гаранция 12 месеца.


·         Мощност: 30 Вата

·         Температура: 80- 230`С

·         Ергономичен дизайн, кабел с ротация 360`

·         Съчетание на керамика и нано технологии

·         Гладките силиконови протектори, ограничават топлината при скалпа до 50` С

·         Прецизно регулиране на температурата с LCD дисплей

·         Масажен ефект за релакс.

Отрицателните йони и косата

Йонните преси и сешоарите с йонна лампа дават негативно натоварване на косата, което предотвратява наелектризирането на косъма и предпазва от начупване на структурата му. Кератиновите плочки се слепват към стъблото на косъма, повишава се защитата му от вредни външни въздействия и устойчивостта на прическата към влагата. При изресването, косата се изправя и изглажда, а крайчетата  й са перфектно оформени и запечатани.

 

Натоварените с отрицателни йони кутикули се слепват, повишават еластичността на косъма и го поддържат изправен и гладък без нежелан ефект накъдряне. Четката придава на косата невероятен блясък, а на прическата - трайна форма.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
86.00лв.


* Посочената цена е с включено ДДС.
* В цената не са включени транспортни разходи.
НАПРАВИ ПОРЪЧКА
 
БРОЙ: