ИЗБЕРИ МАРКА
 
Най-продавани
 
Нови продукти
 

 

 

 
НАЧИН ЗА ПЛАЩАНЕ
Royal Secret - АМПУЛА ЛОСИОН АНТИ ПЪРХУТ

Royal Secret - АМПУЛА ЛОСИОН АНТИ ПЪРХУТ

Артикулен №: 2
 
  АМПУЛА ЛОСИОН АНТИ ПЪРХУТ Лосион в ампула за локално приложение при сух и мазен пърхут. Формула без парабени, без алергени, без SLS и SLES. Екстрактът от исландски мъх бързо успокоява раздразненията на скалпа и съчетан с мощното хомеопатично действие на билката Хелидониум /змийско мляко/, има бърз анти- бактериален ефект. Употребата заедно с антипърхутния шампоан, отстранява трай... Прочети още

 

АМПУЛА ЛОСИОН АНТИ ПЪРХУТ

Лосион в ампула за локално приложение при сух и мазен пърхут. Формула без парабени, без алергени, без SLS и SLES. Екстрактът от исландски мъх бързо успокоява раздразненията на скалпа и съчетан с мощното хомеопатично действие на билката Хелидониум /змийско мляко/, има бърз анти- бактериален ефект. Употребата заедно с антипърхутния шампоан, отстранява трайно пърхута, оздравява и балансира на скалпа. Край на дискомфорта и дразненията!

 

Употреба: След измиване с антипърхутен шампоан Royal Secret,  нанасяте с капкомер 1/3 от съдържанието на ампулата директно на кожата на главата само в корените. Масажирайте с леки кръгообразни движения с върха на пръстите до пълното проникване. Не  се изплаква!

 

без SLS

без SLES

без Парабени

без Алергени

 

Всички ние трябва да се грижим за нашата коса. Тя, както и нашето лице, казва много за самите нас: с това дали сме подстригани, какъв цвят е косата ни и как е боядисана или не е, или нейното общо състояние.

 

Типовете коса са разнообразни и всеки има специфични характеристики. Има прави, има къдрави или непокорни и упорити, които изискват двойно повече време за оформяне... Според типа коса , тя може да бъде и суха, мазна, тънка, третирана и разрушена или с проблемен скалп.

 

Като плод на задълбочени проучвания, Royal Secret създаде специална серия продукти, вдъхновена от необходимостта от грижи за здравето на скалпа и красотата на всяка косата. Нарекохме я Hair Control Plan.

 

Модерна грижа за косата без наличие на вредни съставки: без SLS, без SLES, без Парабени,

без Алергени, без парафенилендиамин и резорцинол. Нашата гама е „приятел на косата“ и няма агресивно действие към кожата на скалпа и върху косата, даже при честа употреба.

 

 

Продуктите за коса Hair Control Plan са чисти от вредни химикали и се грижат за косата и при чувствителен и проблемен скалп.

 
36.00лв.


* Посочената цена е с включено ДДС.
* В цената не са включени транспортни разходи.
НАПРАВИ ПОРЪЧКА
 
БРОЙ: