ИЗБЕРИ МАРКА
 
Най-продавани
 
Нови продукти
 

 

 

 
НАЧИН ЗА ПЛАЩАНЕ
Royal Secret - VAP Brush - Четка – преса с пара за изправяне на коса

Royal Secret - VAP Brush - Четка – преса с пара за изправяне на коса

Артикулен №: vap
 
VAP Brush - Четка – преса с пара за изправяне на коса Royal Secret е специална селекция от висок клас професионални електроуреди от най-ново поколение за стилизиране и грижа за косата: преси, маши, парни и йонни стилизатори с иновативни технически характеристики и адаптирани към всеки тип коса. В уредите са внедрени най-модерните аналогови и дигитални технологии и разработки на с... Прочети още

VAP Brush - Четка – преса с пара за изправяне на коса

Royal Secret е специална селекция от висок клас професионални електроуреди от най-ново поколение за стилизиране и грижа за косата: преси, маши, парни и йонни стилизатори с иновативни технически характеристики и адаптирани към всеки тип коса. В уредите са внедрени най-модерните аналогови и дигитални технологии и разработки на световните университетски научни лаборатории. Приложихме в действие нанотехнологии, диамантено- керамични покрития, йонизация, студена пара и ултразвукова технология, плочки от титан с уникална полировка и здравина, които разпределят равномерно температурата по целия косъм до сърцевината му. Завършихме професионалните качества с модерен дизайн,  хай-тек  дигитални технологии за лесно и прецизно управление и максимална сигурност по време на приложение.

Не забравихме ергономичния дизайн и гладкостта при докосване, както и женствените форми и красивото излъчване – всичко необходимо за максимална ефективност,  перфектни резултати, лесно, сигурно и доставящо удоволствие приложение. Сътворихме професионални уреди за луксозен стайлинг в стил „НЮ ШИК“- престижни за работа, както в салоните за красота, така и за гламур и високотехнологична ежедневна грижа за косата у дома или при пътуване.

Технологията на електроуредите Royal Secret е покрита с гаранция 12 месеца.

·         Мощност: 110 Вата

·         5 температурни нива: 150- 230` С

·         7 йонизиращи пара дюзи – 4.5 гр/мин. пара

·         Резервоар с капацитет 30 мл вода

·         Керамична технология: бързо и перфектно изправяне,

здрава и блестяща коса.

·         Размери  52 х 300 мм

 

·         Прецизно регулиране на температурата с LCD дисплей

 
210.00лв.


* Посочената цена е с включено ДДС.
* В цената не са включени транспортни разходи.
НАПРАВИ ПОРЪЧКА
 
БРОЙ: