ИЗБЕРИ МАРКА
 
Най-продавани
 
Нови продукти
 

 

 

 
НАЧИН ЗА ПЛАЩАНЕ
Royal Secret - 4 DESIGN - Преса мултистайлер 4 в 1

Royal Secret - 4 DESIGN - Преса мултистайлер 4 в 1

Артикулен №: 4 design
 
  4 DESIGN Професионална преса мултистайлер 4 в 1     2 тесни плочки за изправяне, 2 широки плочки за изправяне, 2 тесни фризета, 2 широки  триъгълни фризета. Технология Титан – Керамика за защита на косъма от увреждане.   Система с лесно сменящи се стилизиращи плочки   ·       &nb... Прочети още

 

4 DESIGN

Професионална преса мултистайлер 4 в 1

 

 

2 тесни плочки за изправяне, 2 широки плочки за изправяне, 2 тесни фризета, 2 широки  триъгълни фризета. Технология Титан – Керамика за защита на косъма от увреждане.

 

Система с лесно сменящи се стилизиращи плочки

 

·         Мощност: 50 Вата/  140 - 220`С

·         Тесни плочки: 90 х 26 мм, Широки плочки: 90 х 44 мм

·         Система от подвижни плочки за професионални резултати

·         Технология Титан – Керамика за  супер траен стайлинг, защита и блясък на косата.

·         Интелигентен температурен контрол с LCD дисплей

·         Лок система за затваряне и кабел с ротация 360`

·         Ултра бързо загряване само за 60 сек.

 

Royal Secret е специална селекция от висок клас професионални електроуреди от най-ново поколение за стилизиране и грижа за косата: преси, маши, парни и йонни стилизатори с иновативни технически характеристики и адаптирани към всеки тип коса. В уредите са внедрени най-модерните аналогови и дигитални технологии и разработки на световните университетски научни лаборатории. Приложихме в действие нанотехнологии, диамантено- керамични покрития, йонизация, студена пара и ултразвукова технология, плочки от титан с уникална полировка и здравина, които разпределят равномерно температурата по целия косъм до сърцевината му. Завършихме професионалните качества с модерен дизайн,  хай-тек  дигитални технологии за лесно и прецизно управление и максимална сигурност по време на приложение.

Не забравихме ергономичния дизайн и гладкостта при докосване, както и женствените форми и красивото излъчване – всичко необходимо за максимална ефективност,  перфектни резултати, лесно, сигурно и доставящо удоволствие приложение. Сътворихме професионални уреди за луксозен стайлинг в стил „НЮ ШИК“- престижни за работа, както в салоните за красота, така и за гламур и високотехнологична ежедневна грижа за косата у дома или при пътуване.

Технологията на електроуредите Royal Secret е покрита с гаранция 12 месеца.

 
99.00лв.


* Посочената цена е с включено ДДС.
* В цената не са включени транспортни разходи.
НАПРАВИ ПОРЪЧКА
 
БРОЙ: