ИЗБЕРИ МАРКА
 
Сходни продукти
 
Най-продавани
 
Нови продукти
 

 

 

 
НАЧИН ЗА ПЛАЩАНЕ
Gerard's - SNELLING – Студен дрениращ крем за тяло с отслабващ ефект

Gerard's - SNELLING – Студен дрениращ крем за тяло с отслабващ ефект

Артикулен №: D0000239
 
В ежедневната борба за съвършенство, борбата с целулита, портокаловата кожа, задържането на вода, натрупването на мазнини в определени части на тялото, заемат първите места. Нашето предложение е за Крема за отслабване Snelling. Съдържа бръшлян, кофеин, есенциални масла от градински чай, лимон, портокал и лавандула. Всички тези съставки помагат на тялото да гори мазнини, дренира и едновременно с... Прочети още

В ежедневната борба за съвършенство, борбата с целулита, портокаловата кожа, задържането на вода, натрупването на мазнини в определени части на тялото, заемат първите места. Нашето предложение е за Крема за отслабване Snelling. Съдържа бръшлян, кофеин, есенциални масла от градински чай, лимон, портокал и лавандула. Всички тези съставки помагат на тялото да гори мазнини, дренира и едновременно с това да редуцира обиколките на тялото. Изключителна професионална формула, която не загрява и не зачервява кожата, но дава бързи, реални, видими резултати и повишава ефекта ден след ден.

Само в нашия свеж интернет магазин за професионална козметика онлайн ще намерите този ефективен продукт за вашето тяло-Gerard's - SNELLING

„Студен” дрениращ крем за тяло с отслабващ ефект

Иновативната му формула съдържа: бръшлян, кофеин, есенциални масла от градински чай, лимон, портокал и лавандула. Всички тези съставки помагат на тялото да гори мазнини, да се дренира и едновременно редуцират ден след ден обиколките на тялото. Изключителна професионална формула, която  действа дълбоко, но не пречи на капилярите и не зачервява кожата. Доказано дава бързи, реални и видими резултати. Бестселър за масажистите и любимо пристрастие за клиентите.

Начин на приложение: Козметичния продукт се нанася с масажни движения. Не предизвиква затопляне. Може да се прилага и при зачервени капиляри.
250мл

 

МОДЕЛИРАЙ СИЛУЕТА

Диетите не са достатъчни, за да намалим обиколките и изгорим мазнините. Необходима е „ръката на художника-онлайн козметиката”, която да извае фигурата ни като от списание. Тук е незаменимата роля на професионалните козметични продукти със съставки, които правят кожата еластична, стегната и довършват започнатото от диетата. Те служат и за поддръжка на вече постигнатото.

 

Силните съставки на „хоризонта за отслабване”

-         Кофеинът улеснява разграждането на мазнините и изхвърлянето на мастните клетки.

-         Градинският чай и лимоновият сок действат стягащо.

 
58.00лв.


* Посочената цена е с включено ДДС.
* В цената не са включени транспортни разходи.
НАПРАВИ ПОРЪЧКА
 
БРОЙ:


 
Сходни продукти на този
DIBI MILANO - Lift Creator - Интензивен "течен" лифтинг крем
160.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ