ИЗБЕРИ МАРКА
 
Сходни продукти
 
Най-продавани
 
Нови продукти
 

 

 

 
НАЧИН ЗА ПЛАЩАНЕ
Gerard's - MODELLING – Термоактивен липозомен гел за моделиране на тялото

Gerard's - MODELLING – Термоактивен липозомен гел за моделиране на тялото

Артикулен №: D0000238
 
Страхотен продукт за вашето тяло единствено в най-готиния свежарски магазин за професионална козметика онлайн-Gerard's - MODELLING Термоактивен липозомен гел за моделиране на тялото Термо-активен гел с идеален ефект при упорит и твърд целулит. Ударно и видимо изглажда целулита и оформя трайно фигурата. Съдържа  богатство от растителен колаген, хиалуронова киселина, екстракт от ... Прочети още

Страхотен продукт за вашето тяло единствено в най-готиния свежарски магазин за професионална козметика онлайн-Gerard's - MODELLING

Термоактивен липозомен гел за моделиране на тялото

Термо-активен гел с идеален ефект при упорит и твърд целулит. Ударно и видимо изглажда целулита и оформя трайно фигурата. Съдържа  богатство от растителен колаген, хиалуронова киселина, екстракт от исландски лишей, бръшлян, бреза и сентела.


Начин на приложение: Нанася се с масажни движения. В домашни условия се прилага ежедневно сутрин и не цапа дрехите. Козметичен продукт подходящ за бодирепинг, защото зачервява и затопля тъканите. Може да се прилага и при зачервени капиляри.
 

250мл

 

АХ, ТОЗИ ЦЕЛУЛИТ!

Той се цели в най-женствените и привлекателни зони от тялото ни – корема, бедрата и ханша и даже пропълзява от изрязаните ръкави. Колкото и да ни се иска да скрием целулита, той безпощадно се е настанил там, защото сме допуснали хормонален дисбаланс, нарушение на обмяната на веществата, нерационално хранене или сме подложени на ежедневен стрес. Независимо дали сме слаби, пълнички, в зряла възраст или в първа младост, целулитът е там и ще си стои на най-съблазнителните зони, докато не го изгоним и отстраним трайно със сериозна козметична атака.

Атакуващите съставки на онлайн козметиката:

- Бръшлянът е сред най-мощните врагове на целулита. Той подпомага освобождаването на тъканите от излишната задържана вода и стимулира синтеза на колаген.

 

-Дивият кестен - увеличава устойчивостта на капилярите, стимулира микроциркулацията и клетъчния метаболизъм.

 

-Водораслото Спирулина - съдържа рекордно количество белтъчини, а това го превръща във враг на „портокаловата кожа”, която се дължи и на недостиг на белтъчна еластична съединителна тъкан.

 
58.00лв.


* Посочената цена е с включено ДДС.
* В цената не са включени транспортни разходи.
НАПРАВИ ПОРЪЧКА
 
БРОЙ:


 
Сходни продукти на този
Gerard's - GEL MARINE – Антицелулитен гел с водорасли
58.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
DIBI MILANO - Lift Creator - Интензивен "течен" лифтинг крем
160.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
DIBI MILANO - Meso Perfection - Интензивен моделиращ антицелулитен крем
110.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
 
DIBI MILANO - SHAPE PERFECTION - Комплект за моделиране на перфектно тяло
160.00лв.
120.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ