ИЗБЕРИ МАРКА
 
Сходни продукти
 
Най-продавани
 
Нови продукти
 

 

 

 
НАЧИН ЗА ПЛАЩАНЕ
Royal Secret - ШАМПОАН ЗА ЧЕСТА  УПОТРЕБА

Royal Secret - ШАМПОАН ЗА ЧЕСТА УПОТРЕБА

Артикулен №: 12
 
    ШАМПОАН ЗА ЧЕСТА  УПОТРЕБА Хипоалергичен шампоан за ежедневна употреба с активно заключващо  цвета действие. Подходящ за всеки тип коса, даже и при чувствителен скалп. Деликатно измива и затваря цветните пигменти в косъма. Формула без парабени, без алергени, без SLS и SLES. Съдържа екстракт от слънчоглед и вит.Е, които защитават от UV лъчите, пазят цвета от и... Прочети още

 

 

ШАМПОАН ЗА ЧЕСТА  УПОТРЕБА

Хипоалергичен шампоан за ежедневна употреба с активно заключващо  цвета действие. Подходящ за всеки тип коса, даже и при чувствителен скалп. Деликатно измива и затваря цветните пигменти в косъма. Формула без парабени, без алергени, без SLS и SLES. Съдържа екстракт от слънчоглед и вит.Е, които защитават от UV лъчите, пазят цвета от избледняване, хидратират и дават еластичност на косата. Подпомага разресването. Може да се ползва като се редува с другите шампоани от гамата Royal Secret.  Косата е чиста и жизнена, цвета е наситен и блестящ.

 

Употреба: Навлажнете косата, нанесете шампоана на кожата на главата и оставете да подейства 2-3 мин като масажирате в корена. Повторете нанасянето на продукта с масаж и отмийте обилно с топла вода. Прекрасно се комбинира с приложение на маската за боядисана коса или хидратираща маска с Арган  от гамата Royal Secret.

 

без SLS

без SLES

без Парабени

без Алергени

 

Всички ние трябва да се грижим за нашата коса. Тя, както и нашето лице, казва много за самите нас: с това дали сме подстригани, какъв цвят е косата ни и как е боядисана или не е, или нейното общо състояние.

 

Типовете коса са разнообразни и всеки има специфични характеристики. Има прави, има къдрави или непокорни и упорити, които изискват двойно повече време за оформяне... Според типа коса , тя може да бъде и суха, мазна, тънка, третирана и разрушена или с проблемен скалп.

 

Като плод на задълбочени проучвания, Royal Secret създаде специална серия продукти, вдъхновена от необходимостта от грижи за здравето на скалпа и красотата на всяка косата. Нарекохме я Hair Control Plan.

 

Модерна грижа за косата без наличие на вредни съставки: без SLS, без SLES, без Парабени,

без Алергени, без парафенилендиамин и резорцинол. Нашата гама е „приятел на косата“ и няма агресивно действие към кожата на скалпа и върху косата, даже при честа употреба.

 

Продуктите за коса Hair Control Plan са чисти от вредни химикали и се грижат за косата и при чувствителен и проблемен скалп.

 
18.00лв.


* Посочената цена е с включено ДДС.
* В цената не са включени транспортни разходи.
НАПРАВИ ПОРЪЧКА
 
БРОЙ:


 
ОЩЕ ОТ За всекидневна употреба Виж всички
Techni SALON - Шампоан за честа употреба 250 мл.
18.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
Royal Secret - ХИДРАТИРАЩ ШАМПОАН
18.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
Royal Secret - ШАМПОАН ЗА ЧЕСТА УПОТРЕБА
18.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
 
Royal Secret - ШАМПОАН АНТИ ЖЪЛТО
18.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
pH - Argan & Keratin - ШАМПОАН СЮБЛИМ ХИДРАТАНТ - 250 ml
26.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
Previa - Taming Shampoo - Органичен шампоан за гладка коса с бадемово и ленено масло 250 мл
28.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ