ИЗБЕРИ МАРКА
 
Сходни продукти
 
Най-продавани
 
Нови продукти
 

 

 

 
НАЧИН ЗА ПЛАЩАНЕ
EUGENE PERMA Essentiel - Хранителна добавка за фина коса и чупливи нокти

EUGENE PERMA Essentiel - Хранителна добавка за фина коса и чупливи нокти

Артикулен №: 31415
 
Essentiel Nutri C+ Хранителна добавка за фина коса и чупливи нокти  Стрес, умора, хормонален дисбаланс и сезонни промени са част от факторите, които повлияват на жизнеността на косата и правят ноктите по-слаби и чупливи. Укрепващата хранителна добавка помага на косата и ноктите да възстановят силата и красотата си, като им осигурява витамини, морски минерали и незаменими микроелементи,... Прочети още

Essentiel Nutri C+ Хранителна добавка за фина коса и чупливи нокти 

Стрес, умора, хормонален дисбаланс и сезонни промени са част от факторите, които повлияват на жизнеността на косата и правят ноктите по-слаби и чупливи. Укрепващата хранителна добавка помага на косата и ноктите да възстановят силата и красотата си, като им осигурява витамини, морски минерали и незаменими микроелементи, а нищо не може да се сравни с блясъка на здравите нокти и коса. Цинк и витамин А поддържат скалпа здрав, а включените хранителни вещества допринасят за нормалния синтез на кератинови компоненти. Съдържа посладител сорбитол, сух екстракт от пшенични кълнове, прах от Lithothamnium (червени коралови водорасли), витамин А, Е , В6 и други, подробно описани на оригиналната опаковка.  

Препоръчителен прием: 2 таблетки на ден, по време на храна. Пазете от деца. Прекомерният прием може да има слабителен ефект. Не превишавайте препоръчителната доза.
Опаковка: 60 бр.
 
72.00лв.


* Посочената цена е с включено ДДС.
* В цената не са включени транспортни разходи.
НАПРАВИ ПОРЪЧКА
 
БРОЙ:


 
ОЩЕ ОТ Хранителни добавки Виж всички
Virumin - Вирумин Дент 15
10.04лв.

РАЗГЛЕДАЙ
Virumin - Вирумин 15
10.04лв.

РАЗГЛЕДАЙ
Virumin - Вирумин Лукс 15
10.04лв.

РАЗГЛЕДАЙ
 
Virumin - Вирумин Дент 30
14.71лв.

РАЗГЛЕДАЙ
Virumin - Вирумин 30
14.71лв.

РАЗГЛЕДАЙ
Virumin - Вирумин Лукс 30
14.71лв.

РАЗГЛЕДАЙ