ИЗБЕРИ МАРКА
 
Сходни продукти
 
Най-продавани
 
Нови продукти
 

 

 

 
НАЧИН ЗА ПЛАЩАНЕ
Овлажняващ флуид SPF 15  GIGI - Oxygen Prime

Овлажняващ флуид SPF 15 GIGI - Oxygen Prime

Артикулен №: 44200
 
Единствено тук в специализирания онлайн магазин за професионална козметика може да намерите най-добрите продукти за лице и тяло! OXYGEN PRIME ADVANCED MOISTURIZER - ОВЛАЖНЯВАЩ ФЛУИД ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО SPF 15 - 50ml  Нежен овлажнител, преносител на кислород, комплекс от липо-пептиди и таурин, които коригират вредите от стареенето и предлага т широк спектър от защита на кожата. Бърз... Прочети още

Единствено тук в специализирания онлайн магазин за професионална козметика може да намерите най-добрите продукти за лице и тяло!

OXYGEN PRIME ADVANCED MOISTURIZER - ОВЛАЖНЯВАЩ ФЛУИД ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО SPF 15 - 50ml 

Нежен овлажнител, преносител на кислород, комплекс от липо-пептиди и таурин, които коригират вредите от стареенето и предлага т широк спектър от защита на кожата. Бързо се абсорбира и има ефекта на дълготрайна хидратация и я защитава от слънцето със SPF 15.

Активни съставки: Перфлуородекалин, Таурин, Дипалмитоил хидроксипролин, Палмитоил олигопептид, Палмитоил тетрапептид-3, Глицерин, Пропилен глюкол, Unimoist U 125, Хидровитон, Етилхексил метоксицинамид , Масло от шеа.

Приложение: Нанесете сутрин след измиване с кислороден гел. Леко масажирайте, докато се абсорбира напълно. В случай на изключително суха кожа или излагане на слънце, използвайте като основа Oxygen Prime Серум. Той е подходящ за всеки тип кожа.

Кислородът е източник, който ускорява обновяването на клетките. Онлайн козметиката с кислород на Джиджи съчетава модерна технология с научни изследвания, за да предложи най-доброто решение в борбата с признаците на стареене на кожата. Серията се състои от четири напреднали активни съставки: Кислород, комплекс на Amino пептиди (Matrixyl, регистриран патент), роман молекула - Sepilift - която стяга  и изглажда кожата и таурин - овлажнител и антиоксидант. Всички тези нови компоненти са за рехабилитация и подмладяващ ефект.

Всички козметични продукти са дерматологично и противоалергично тествани.

 
180.00лв.


* Посочената цена е с включено ДДС.
* В цената не са включени транспортни разходи.
НАПРАВИ ПОРЪЧКА
 
БРОЙ:


 
ОЩЕ ОТ Кремове за смесена кожа Виж всички
Овлажняващ крем за комбинирана и мазна кожа GIGI - Lotus line
80.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
GIGI - SUN CARE - Протективен хидратант анти стареене с SPF 50
120.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
Christian BRETON - Eye Priority - Скъпоценен крем за около очи с хайвер и течно злато
120.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
 
Dr. Schrammek – Mela white cream- Избелващ дневен крем SPF 20
125.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
Christian BRETON - Neck Priority - Ултимативният крем за шия и деколте
130.00лв.
110.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
Специален комплект IMPURE - себо-регулиращ крем + 16ч. фон дьо тен
140.00лв.
105.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ