ИЗБЕРИ МАРКА
 
Сходни продукти
 
Най-продавани
 
Нови продукти
 

 

 

 
НАЧИН ЗА ПЛАЩАНЕ
Christian BRETON - Neck Priority - Ултимативният крем за шия и деколте

Christian BRETON - Neck Priority - Ултимативният крем за шия и деколте

Артикулен №: 1720
 
Christian BRETON – NECK PRIORITY - Ултимативният крем за шията Повдигащ и коригиращ въздействието на остаряването крем със стягащ ефект. Сега можете да изглеждате забележимо по-млада и с по-лифтирана кожа, със завиден блясък. Изумително красива. Този мек и разкошен крем е разработен специално за деликатната област на шията и деколтето. Кожата в тази област остарява по различе... Прочети още

Christian BRETON – NECK PRIORITY - Ултимативният крем за шията

Повдигащ и коригиращ въздействието на остаряването крем със стягащ ефект.

Сега можете да изглеждате забележимо по-млада и с по-лифтирана кожа, със завиден блясък. Изумително красива. Този мек и разкошен крем е разработен специално за деликатната област на шията и деколтето. Кожата в тази област остарява по различен начин от кожата на лицето. В хода на остаряването брадичката може да изгуби своя младежки гладък вид. Ексклузивната SYN®-HYCAN технология™ помага за възстановяването на кожата и възвръщането на енергичния ѝ външен вид. Този трипептид оказва заздравяващо и ремоделиращо въздействие чрез стимулиране на биологичния синтез на глюкозаминогликани. В добавка към това златото и екстрактът от хайвер действат като високоефективни противосъстарителни съставки и гарантират невероятни и изключителни видими резултати в противодействието на стареенето. Хоризонталните линии върху шията и вертикалните линии върху гръдния кош изглеждат "запълнени". Кожата изглежда по-здрава, с по-добър тонус. Ултимативният крем за шията представлява цяло ново измерение по отношение на повдигането и заздравяването на външния вид на вашата кожа. Наистина ще ви хареса това как тази най-актуална иновация от "Лаборатории Christian Breton" ви позволява да се наслаждавате на младежки и фино изглеждащ ремоделиран контур на шията. Използвайте го сутрин и вечер.

Вземете малко количество от крема, нежно го затоплете между дланите си и след това:

1. Обхванете шията - за да подобрите поддръжката на кожната тъкан, поставете ръцете си в основата на шията и ги движете нагоре, докато пръстите ви докоснат тила ви.  Натискайте леко с върховете на пръстите си.

2. Подсилете деколтето - за да подобрите тонуса на кожната тъкан, поставете дланите си една срещу друга върху гръдния си кош и след това ги придвижвайте настрани, като натискате здраво с върховете на пръстите си.

3. Разкрасете брадичката си - облегнете главата си назад и след това придвижвайте дланите си от брадичката до деколтето, като редувате едната и другата длан.

 

 

50мл 

 

"Приоритет шия"

 

Представяне на най-новия продукт на "Лаборатории Christian Breton" - "Приоритет Шия". Комбинираното действие на 24-каратово злато + хайвер и хиалуронова киселина помага да се предотврати и намали увреждането на кожата на клетъчно ниво. Той забавя увреждането на белтъчините в дермалната матрица, което е основна причина за остаряването на кожата, подмладява кожата чрез увеличаване на нейната гладкост и намаляване на бръчките и дава сериозни положителни ефекти благодарение на антиоксидантите си. Той също така активира системата за пречистване на кожата, помага да се удължи живота на младите и жизнени клетки и значително увеличава хидратацията. Най-модерна SYN® HYCAN ТЕХНОЛОГИЯ™ , която помага да се намали увисването на кожата и появата на бръчки.

 

Научно доказан

 

Тестовете за ефикасност, проведени ин витро, показват, че използването на SYN®-HYCAN води до драстично увеличение с 66% на продукцията на декорин и с 73 % на продукцията на лумикан. Продукцията на хиалуронан се увеличава 4 пъти.

Проведен е двойно сляп експеримент ин виво, в който участват 40 жени доброволци на възраст между 55 и 65 години, които имат видимо увиснала кожа на лицето и горната част на ръцете. Участниците от първата група използват SYN®-HYCAN два пъти дневно, а тези от другата група използват плацебо.

След 84 дни е направена оценка на резултатите чрез измерване на биомеханичните свойства на кожата на участниците и събиране на мненията на доброволците. Измерванията показват увеличение в гладкостта, тонуса и издържливостта на кожата в сравнение с групата, която използваше плацебото. В добавка три пъти повече от участниците в експеримента, използвали SYN®-HYCAN, отколкото тези, използвали плацебото, се съгласяват с твърдението, че кожата им е станала по-здрава и по-добре хидратирана,

 

 

 
130.00лв.
110.00лв.


* Посочената цена е с включено ДДС.
* В цената не са включени транспортни разходи.
НАПРАВИ ПОРЪЧКА
 
БРОЙ:


 
ОЩЕ ОТ Кремове за смесена кожа Виж всички
Специален комплект IMPURE - себо-регулиращ крем + 16ч. фон дьо тен
140.00лв.
105.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
Овлажняващ флуид SPF 15 GIGI - Oxygen Prime
180.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
Овлажняващ крем за комбинирана и мазна кожа GIGI - Lotus line
80.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
 
Нощен крем за лице GIGI - Oxygen Prime
180.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
GIGI - SUN CARE - Протективен хидратант анти стареене с SPF 50
120.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
GIGI - BIOPLASMA - Овлажняващ крем SPF20 за комбинирана и мазна кожа
180.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ