ИЗБЕРИ МАРКА
 
Сходни продукти
 
Най-продавани
 
Нови продукти
 

 

 

 
НАЧИН ЗА ПЛАЩАНЕ
 Крем за мазна кожа и широки пори GIGI - Vitamin E SPF 20

Крем за мазна кожа и широки пори GIGI - Vitamin E SPF 20

Артикулен №: 47508
 
             Овлажняващ крем с Витамин Е SPF 17 за мазна кожа – 50 мл. Овлажнител без мазнини с деликатни съставки. Подходящ за мазна кожа. Съдържа естествен Витамин Е, който защитава кожата от слънцето, свободните радикали и замърсяванията. Съдържа слънцезащитен фактор 17. Активни съставки: Бутилен глюкол, Октил мет... Прочети още

             Овлажняващ крем с Витамин Е SPF 17 за мазна кожа – 50 мл.

Овлажнител без мазнини с деликатни съставки. Подходящ за мазна кожа. Съдържа естествен Витамин Е, който защитава кожата от слънцето, свободните радикали и замърсяванията. Съдържа слънцезащитен фактор 17.

Активни съставки: Бутилен глюкол, Октил метоксицинамид, Глицерин, Скуален, Вит. Е, Лецетин, Каприл триглицерид, Алое вера гел, Алантоин.

Приложение: Нанесете на почистена кожа хидратиращия крем за лице с Витамин Е SPF 17 за мазна кожа с разширени пори докато попие напълно. Препоръчва се използването на защитен фактор SPF 25 или по – висок. Избягвайте областта около очите.

Ефектът, който Витамин Е има върху нашето тяло, е известно, в продължение на стотици години. Скорошни проучвания показват, че освен от препоръка за ежедневния прием, кожата също изисква относително големи количества витамин Е. Това се дължи главно на способността на витаминът, за да защитим кожата от слънчевата радиация. Витамин Е е антиоксидант, защитава клетките на кожата от окисляване (в резултат на радиация или свободните радикали), като по този начин забавя процеса на стареене на кожата. Чрез вкарване на Витамин Е в микроскопични проводници, химиците в GIGI Laboratories са успели в поддържането на качествата на витаминът, което му позволява да действа във вътрешните клетки на кожата. Витамин Е също така има предимството да действа като ефективен овлажнител, намалява фините линии и поддържа еластичността на кожата.

 - Слънцезащитен крем за лице, който се грижи кожата ви да е идеално защитена и добре хидратирана.

Козметичен продукт от ново поколение, достойно заслужил мястото да е сред нашата онлайн козметика, той ревитализира, регенерира и ви дарява с очарователна красота, като същевременно ви предпазва!

 
130.00лв.


* Посочената цена е с включено ДДС.
* В цената не са включени транспортни разходи.
НАПРАВИ ПОРЪЧКА
 
БРОЙ:


 
ОЩЕ ОТ Кремове за мазна кожа Виж всички
ACADEMIE - Жуванил крем за почистване на мазна кожа
68.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
GIGI - Solar Energy - Лечебен лосион за локално третиране
70.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
ACADEMIE - Aromatherapy - Матиращ крем-гел с Френска Лавандула
70.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
 
GIGI - Solar Energy - Овлажняващ крем за мазна кожа с разширени пори
80.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
GIGI - Derma Clear Хидратант за мазна и проблемна кожа
96.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
GIGI - Derma clear Дневен овлажняващ крем с протекция - SPF 15
120.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ