ИЗБЕРИ МАРКА
 
Сходни продукти
 
Най-продавани
 
Нови продукти
 

 

 

 
НАЧИН ЗА ПЛАЩАНЕ
Сешоар Parlux Alyon +  Дифузер MagicSense лимитиран комплект

Сешоар Parlux Alyon + Дифузер MagicSense лимитиран комплект

Артикулен №: alyon + magic
 
Най-новото предложение .. Още по-лек и мощен. Много по-ергономичен от всеки модел до сега.  Има нова патентована система за почистване на косми от двигателя- HAIR FREE SYSTEM Още по нова йонизираща система е внедрена в корпуса. Комбинираното действие на керамичния нагревател и йонизиращата лампа суши косъма отвътре навън. Водните капчици се трансформират в микромолекули, които се ... Прочети още

Най-новото предложение .. Още по-лек и мощен. Много по-ергономичен от всеки модел до сега.  Има нова патентована система за почистване на косми от двигателя- HAIR FREE SYSTEM

Още по нова йонизираща система е внедрена в корпуса. Комбинираното действие на керамичния нагревател и йонизиращата лампа суши косъма отвътре навън. Водните капчици се трансформират в микромолекули, които се абсорбират от косъма, като косата става мека, блестяща и здрава.

Всички сешоари PARLUX имат 1 година гаранция! Като при нас е гаранциония и след гаранциония сервиз в рамките на 24 часа.

 

Технически характеристики:

 

- нова Ionic&Ceramic технология

- Контролирана мощност - 2250 вата

- обем въздух - 83 куб.метра в час

- мотор - K - ADVANCE - нов по-добър мотор

- още по- удължен живот - 3000 часа - 2 скорости - 4 - температурни нива

- бутон - студена пауза- 2 накрайника за насочване на въздушния поток, флексабилен 3 метров кабел с нова 360 градусова възможност за въртене

-Ozonе Frendly - без вредни емисии

- Нова система за предпазване на двигателя чрез уловяване на всички косми 

 

 

Новия дифузер MAGIC SENSE – в комбинация със сешоара Parlux ALYON е перфектния начин за стилизиране и натурален стайлинг за къдрава коса или обемна с непокорен младежки стил коса.

Това е новият революционен  дифузер на Parlux специално разработен за сушене на къдрава коса, Постигате естествени къдрици без да  разпилява и заплита косите.

Оптимален размер за бързо и прецизно сушене и равномерно разпределение на температурата във въздушните отвори.  MAGIC SENSE подпомага работата на фризьорите като им дават перфектния микс от оптимална температура и обем въздух, които позволяват натурално сушене за по-кратко време. Създаден е така, че процеса на сушене започва от корените и продължава  до оформяне на естествен обем и къдрици, без да пресушава краищата и връхчетата. Ползването на иновативния универсален дифузер MAGIC SENSE  намалява риска от цъфтеж, заплитане  и изтощаване на крайчетата и нежелан статичния ефект.

Външната част на иновативния по дизайн дифузер MAGIC SENSE,  притежава система против нагряване и това позволява комфорт при работа, нито клиента нито фризьора биха се опарили. Същевременно 15- те масажиращи върха на дифузера доставят приятно и стимулиращо масажно  усещане на клиента.

Максимален обем въздух на точната температура = перфектни натурални къдрици

 
324.00лв.


* Посочената цена е с включено ДДС.
* В цената не са включени транспортни разходи.
НАПРАВИ ПОРЪЧКА
 
БРОЙ:


 
ОЩЕ ОТ Професионални сешоари Виж всички
PARLUX - 2800 - професионален сешоар
180.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
Сешоар Parlux Alyon + Дифузер MagicSense лимитиран комплект
324.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
PARLUX - 3500 Ceramic & Ionic Super Compact - компактен и мощен професионален сешоар
249.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
 
PARLUX - Diamond Edition - лимитиран модел сешоар за ценители
274.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
PARLUX - Melody Silencer - универсален шумозаглушител за сешоари ПАРЛУКС
46.00лв.
36.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
PERFECT BEAUTY - DEFINED SHAPES - Електрическа четка за изправяне и стилизиране
139.00лв.
119.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ