ИЗБЕРИ МАРКА
 
Сходни продукти
 
Най-продавани
 
Нови продукти
 

 

 

 
НАЧИН ЗА ПЛАЩАНЕ
QuicKit - Система за дълготраен домашен маникюр - Отнема няколко минути !

QuicKit - Система за дълготраен домашен маникюр - Отнема няколко минути !

Артикулен №: cod. 16365
 
QuicKit е иновативна система за дълготраен лак на ноктите на ръцете. Системата за маникюр е пригодена за домашна употреба. Приложението е бързо и лесно. Притежава брилиантни цветове, които са издръжливи и са под формата на гел-лак за нокти. Една апликация с гел-лака, 60 секунди под LED-лампата дава цвят, който издържа до 15 дни. Комплектът съдържа: 3 броя гел-лак, 1 брой пила за подготовка на н... Прочети още

QuicKit е иновативна система за дълготраен лак на ноктите на ръцете. Системата за маникюр е пригодена за домашна употреба. Приложението е бързо и лесно. Притежава брилиантни цветове, които са издръжливи и са под формата на гел-лак за нокти. Една апликация с гел-лака, 60 секунди под LED-лампата дава цвят, който издържа до 15 дни. Комплектът съдържа: 3 броя гел-лак, 1 брой пила за подготовка на ноктите, 1 брой малък дървен инструмент за избутване на кожичките, специален лакочистител за гел-лака, хартийки за премахване на гел-лака и LED-лампа с  таймер 60 секунди.

Какво представлява гел-лакът? Това е съвкупност на 3 продукта в 1. Основа за лака, лак за нокти и облицоване с топ лак. Нанасянето става бързо и лесно като при обикновения лак за нокти. Изсушаването става бързо посредством LED лампата, която полимеризира и запечатва гел-лака само за 60 секунди и така той издържа по-дълго време. Трайността на резултата е 2 седмици - без издраскани и уронени нокти.

Предимства на гел-лака: ранася се като нормален лак, издържа колкото гел, цялата процедура е готова в рамките на няколко минути.

Системата QuicKit е идеална за всеки, който исака да спести време и същевременно винаги да изглежда перфектно. Неговите характеристики го правят уникалия продукт с идеален баланс между обикновен лак и добре познатите ви скъпи гел процедури в салоните, и също като тях запазва вида си дълго време. Системата за домашно приложение QuicKit е идеална за всеки, който търси удобството, защото е лесно и не може да сбъркате процеса, само следвайте лесните стъпки на приложение. Лесно е! Ползвате 1 продукт, 1 шишенце с гел-лак, посредством четката нанасяте точно, както обикновения лак за нокти, а съсщевременно спестявате време и объркване от трудната подготовка на професионалните гелове използвани от маникюристите. Цялостната обработка отнема само 20 минути, а вие постигате желаните резултати: имате нови нокти, които ще красят вашите ръце по-дълго време. За разлика от класическия лак за нокти, гел-лакът Quick трябва да бъде изложен на UV лъчи посредством LED лампата. По този начин той изсъхва, запечатва и фиксира желаните резултати - здраво и дълготрайно.

Гел-лакът Quick се предлага в гама от 11 фантастични цвята!

Начин на приложение (стъпка по стъпка):

  1. Подготовка на ноктите.
  2. Нанасяне на гел-лака. Нанесете фин слой гел-лак равномерно, като работите от кутикула към краищата на нокъта. Задължително се уверете, че гел-лакът е добре завършен към краищата за да могат те да се запечатат напълно.
  3. Полимеризацията с LED лампата. След нанасяне на гел-лака поставете ръката си за 60 секунди в LED лампата. Повторете процедурата за всеки нокът по отделно като нанесете втори слой гел-лак и повторите полимеризацията с LED лампата.
  4. Премахване на Quick гел-лака. Посредством пиличката фино минете върху слоя гел-лак по повърността на нокътя. Ползвайте кърпичките. Напоете ги със специалната течност за премахване и увийте около ноктите. Увийте го в алуминиево фолио за 10-15 мин., след което отстране останалия гел-лак посредством дървената пръчица. Работете в тази последователност за всеки нокът по отделно.
 
225.00лв.


* Посочената цена е с включено ДДС.
* В цената не са включени транспортни разходи.
НАПРАВИ ПОРЪЧКА
 
БРОЙ:


 
ОЩЕ ОТ Лакове за нокти Виж всички
Nail Tek - Професионален разредител за лак
11.10лв.

РАЗГЛЕДАЙ
Zoyа - "Rocky"- Професионален лак за нокти
13.00лв.

РАЗГЛЕДАЙ
Nail Tek - "10-Speed" - Изсушаващи капки за лак
18.90лв.

РАЗГЛЕДАЙ
 
Nail Tek - "Quicken" - Бързосъхнещ топ лак
18.90лв.

РАЗГЛЕДАЙ
Nail Tek - Основа 2 - за меки и белещи се нокти
18.90лв.

РАЗГЛЕДАЙ
Nail Tek - Основа 3 - за неравни, сухи и чупливи нокти
18.90лв.

РАЗГЛЕДАЙ